כתבו עלינו בעיתון

פת קואה

בודקי גומיו הולכים כמה פעמים בשנה לפת קואה, בזכות איכותה ויציבותה, ומדווחים בקפדנות. אבל אחרי הביקור השני או השלישי, הדיווח בכתוב מתחלף בהודעה בע"פ: "היא פחות או יותר כמו בפעם האחרונה", עם תנודה קלה מאוד סביב 12 מה שמותיר את הציון על כנו ומאפשר לקבוע, בזהירות המתחייבת, במדינת ישראל, שבזכות היציבות המתמשכת ברמת איכות סבירה מאוד, יודעים מראש לאן הולכים, ולמה לצפות, ובדרך כלל – נהנים. למרות שהעסקית, שהיא ברמת התפריט הרגיל, היא עסקה טובה מאוד, השנה בדקנו את תפריט הערב. בשתי הארוחות הראשונות, כל המנות נוקדו 11-13. נהנינו בעיקר מכרעי העוף בשום וזנגביל, מחסילונים ברוטב חרדל על מצע אספרגוס, לא סיני אבל טעים, מחזה אווז פריך ברוטב שזיפים, ורק שמץ פחות מחסילונים גדולים, עטופים בבייקון ומטוגנים עם סויה, מעוף סצ'ואן עם פלפלים חריפים, ומבקר בחצילים חריף. כל השאר היה סביר. בדיקה שלישית ואחרונה, האורחת ערב מרובת משתתפים עם סגירת המהדורה, הייתה הטובה ביותר אי פעם במסעדה זו, והייתה רואיה כל כולה למצנפת – שאנו מקווים להעניק למסעדה בהקדם.

השירות אדיב, מהיר ויעיל שומר כל העת על קשר עין עם הסועדים. (חליצה חינם). עד 350 ₪ לזוג בערב, תמורה הוגנת לכסף. עסקיות מלאות 68-87 ₪ א'-ה': 12:00-18:00, ו' 12:00-17:00, תמורה טובה לכסף.



.
גומיו ישראל, 06/09/2015