כתבו עלינו בעיתון

פת קואה

כבר 13 שנה היא שוכנת בפאתי מתחם המסעדות הפרוע והסוער של הרצליה פיתוח, גברת קשישה במונחים מקומיים, אבל שמורה היטב. פעם היו לה מעט מאוד מתחרות. היום, אל מול שפע המסעדות מהדור החדש, המשקיעות כסף רב בעיצוב, יח"צנות וגיוס שפים צעירים ומבטיחים, ניצבת לה המסעדה הסינית של אהרוני, ומקפידה להיות בלתי אופנתית בעליל.

אוכל סיני היה בעבר הטרנד החם ביותר בעיר, עד שנדחק הצידה לטובת מטבחים סקסיים יותר. ב"פת קואה" לא מתרגשים מזה וגם לא טורחים על שינוי תזזיתי של התפריט. יציבות היא שם המשחק. הבקר בחצילים עדיין פה, וכך גם הסהרונים העוף בליצ'י והשרימפס סצ'ואן ההקפדה על חומרי הגלם טובים לא השתנתה.

השירות קשות ומקצועי. רוב המנות נאמנות למטבח הקנטונזי-סצ'ואני, אם כי בתפריט הקינוחים תמצאו מתוקים סיניים ידועים, כמו קרם ברולה ופרפה גרנד מרנייה. שורדת בכבוד.



.
על השולחן - 100 המסעדות הטובות, 06/09/2015