כתבו עלינו בעיתון

פת קואה

ישראל אהרוני, האיש שלימד אותנו שאוכל סיני זה לא רק אגרול עבה ברוטב אדום זרחני, מגיש בשתי המסעדות שלו לאורך השנים את הגרסה המוצלחת ביותר לאוכל סיני שאפשר למצוא בישראל. נכון שנורא אופנתי לנסות למצוא אוכל סיני אותנטי זול במזללות ובמעדניות שנפתחו למען קהילת העובדים הזרים מבין, אבל כשממצים את שלב ההרפתקנות חוזרים לכאן כדי לאכול אוכל סיני טוב, לפעמים מסעיר, יקר יותר, אבל כזה ששומר על יציבות ואיכות לאורך שנים.

מנות קלאסיות ממטבחו של אהרוני כמו בקר חריף עם חצילים בנוסח סצ'ואן, מנה נפלאה של עוף קצוץ עם ערמוני מים וצנוברים עם טעם עדין של ג'ינג'ר ופלפל חריף, או אפונת שלג פריכה מוקפצת בפשטות, הן תמיד בחירה טובה המלווה בירקות כבושים מצוינים ומרקים טעימים.

רק תפריט הדים-סאם העשיר קצת מאכזב, וגם על מנות לא סיניות בעליל כמו שרימפס ברוטב חרדל על מצע אספרגוס, אפשר לוותר.

דעת הקהל
המחירים א-לה-קארט הם ברמה של מסעדת יוקרה פלוס והתפריט אינו מציע חידושים קולינאריים, אבל העסקיות משתלמות עם מנות טעימות וגדולות.
למרות שהשירות לעילא ולעילא והאוכל נחמד, הרי שעדיין בשביל מסעדה עם שם ומחירים כאלה צריך יותר מזה.



.
מדריך מפה 2006, 06/09/2015